Belangstelling

Net iets anders

Aankoopproces Bij het kopen van een woning via een CPO*-initiatief lopen zaken iets anders dan bij een regulier (nieuw)bouwproject. Maar je wordt in het hele proces goed, persoonlijk en met zorg begeleid. Bovendien ben je samen met de andere bewoners. Neem gerust contact met ons op bij vragen, een extra gesprek of om erachter te komen of je er inderdaad enthousiast over blijft. Uiteindelijk draait het om het vertrouwen dat Havephof jouw thuis kan worden.

Stap voor stap

Procedure Hieronder de belangrijkste stappen (onze Besluitenlijst beschrijft de procedure uitvoeriger). Na elke stap beslis je al dan niet verder te gaan.

  • Je stuurt een mail naar info@havephof.nl met vermelding van je gegevens.
  • De kopersbegeleider van de aannemer – Miranda van den Berg- mailt een informatiepakket met onder meer plattegronden en omschrijvingen. Daarna neemt ze telefonisch contact met je op.
  • Eén of meer toekomstige (mede-)bewoners van Havephof nodigen je uit om het pand te bezichtigen.
  • Je krijgt uitleg over CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), het proces, de financiële en juridische aspecten, consequenties bij voortijdig uitstappen.
  • Je bent gast bij de ALV, de Algemene Ledenvergadering.
  • De secretaris van Havephof mailt je de meest actuele Besluitenlijst plus andere documenten.
  • Je wordt officieel deelnemer van onze CPO*.

Miranda, kopersbegeleider

Laatst zei een aspirant-deelnemer tegen me: “De zorgvuldigheid, doortastendheid en eerlijkheid trokken me over de streep.” Fijn om te horen. Instappen in een CPO is inderdaad niet niks. Daarom geven we belangstellenden tijd en ruimte om weloverwogen hun keuze te maken.

Ine, deelnemer Havephof

Ine-Beekers-Havephof-Goirle.1

* Meer weten over CPO [Collectief Particulier Opdrachtgeverschap]? Ga naar KilimanjaroWonen

Pin It on Pinterest