Aanbod

Keuze te over

Variatie in grootte, prijs en ligging Dertien van de zestien appartementen zijn al of worden nog verkocht, de andere drie gaan vanaf medio 2025 in de verhuur. Elk appartement is uniek. In gebruiksruimte en prijs: van 44 tot 95 m² en van € 274.000 tot € 524.000. Met terras, balkon of loggia, op de begane grond of eerste verdieping. Ochtend-, middag- en/of avondzon, eigen voordeur of gemeenschappelijke ingang en – op drie appartementen na – grenzend aan de binnentuin. Ontdek welk appartementen nog beschikbaar zijn.

Vrijwel woonklaar

Heel veel inbegrepen De VON-prijzen zijn inclusief grond- en pandkosten, ontwikkel- en bouwkosten en alle gemeenschappelijke voorzieningen zoals tuin, fietsenstalling, logeerkamer, ontmoetingsruimte enzovoort. Alle appartementen zijn levensloopbestendig en energievriendelijk. Ze worden met een luchtwarmtepomp, vier zonnepanelen én vrijwel woonklaar opgeleverd – inclusief keuken en badkamer – uitgezonderd wand- en vloerafwerking en natuurlijk alle extra’s die je nog wenst.

Garantie & wensen

Strakke planning De aannemer start voor de zomer 2024 met slopen waarna het bouwen kan beginnen. Een jaar later hopen we naar Havephof te kunnen verhuizen. De appartementen worden gebouwd met Woningborggarantie. Samen met de aannemer kunt u de woning nog voorzien van persoonlijke woonwensen. Hoe eerder u instapt, hoe meer u te vertellen heeft over het ontwerp van uw woning en de ruimtes die we delen.

Havephof-Goirle-koopappartementen
Koopappartementen begane grond
Koopappartementen-Havephof-Goirle.1

Appartement 1 (A): verkocht

Appartement 2 (B): verkocht

Appartement 3 (C): verkocht

Appartement 4 (D): beschikbaar – 80 m2 – € 432.153 lees meer

Appartement 5 (E): verkocht

Appartement 6 (F): verkocht

Appartement 13 (G): verkocht

Appartement 16 (J): verhuurd

De appartementen 14 en 15 komen vanaf medio 2025 in de verhuur.

Koopappartementen eerste verdieping
Koopappartementen-Havephof-Goirle.1

Appartement 7 (K): beschikbaar – 69 m2 – € 407.221 lees meer

Appartement 8 (L): beschikbaar – 86 m2 – € 486.173 lees meer

Appartement 9 (M): verkocht

Appartement 10 (N): beschikbaar – 85 m2 – € 457.086 lees meer

Appartement 11 (P): verkocht

Appartement 12 (Q): verkocht

Markant gebouw met authentieke details zoals robuuste kozijnen, onverslijtbare tegelwanden, glas-in-loodramen, hoge plafonds. Vind het bovendien leuk om zelf te bouwen. Zeker met deze club op deze groene en tegelijk centraal gelegen locatie.

Ida, deelnemer Havephof

Havephof Ida

Pin It on Pinterest