Onze website is flink op de schop genomen. Zakelijker, informatiever en overzichtelijker. Inclusief een paar bijzondere verrassingen: lagere prijzen, een extra slaapkamer voor de grootste appartementen en een fotogalerij die toont hoe een gebouw van weleer transformeert tot een wooncomplex van nu en de toekomst. Al met al anders, verfrissend, aangenaam.

Tikje effectiever

De ‘oude’ website dateert uit maart 2023. Een half jaar geleden stond Havephof nog in de kinderschoenen en bedachten we met de kennis van toen ‘de content’. In grote lijnen klopt de inhoud nog altijd maar sommige accenten verschoven, sommige details veranderden, sommige inzichten groeiden gaandeweg. Zo kan het, werd ons verzekerd, marketingtechnisch net een tikje effectiever.

  • Zet je profits in de spotlights en verwoord wat je waard bent: van perfecte locatie tot uniek appartement met vele extra’s.
  • Volg je koper in zijn behoefte en faseer zijn informatiehonger: van een blikvanger op Funda tot een informatiepakket van de kopersbegeleider.
  • Blijf bij dat alles jezelf: van persoonlijke quotes tot sfeerproeven aan de Bergstraat.

Waardevolle input

Wat zijn we blij met de professionals die met ons meedachten, adviseerden en meededen: projectontwikkelaar Wilma CRA, onze buren het Land van Anna en onze aannemer Gebroeders van Herpen. Wat een waardevolle input leverden jullie.

Niet alleen onze website ook op Funda staan we er vanaf 3 oktober weer beter op. Met andere woorden: ga kijken, snuffel rond én waag de volgende stap. Je bent welkom.

Sfeer 1 (16-9)

Dit bericht delen op social media?
Dat kan via onderstaande buttons.

Pin It on Pinterest