Sinds 2018 werkt ze bij Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen BV, de aannemer die het HAVEP-kantoor en ‘de Weverij’ omtovert tot zestien eigentijdse appartementen. Gepokt en gemazeld in de bouwwereld: van makelaar en woonconsulent tot kopersbegeleider. In die hoedanigheid ondersteunt ze de toekomstige bewoners van Havephof. Iemand die van alle markten thuis is: kennis van de bouw, vaardig in de commercie en bovenal klantvriendelijk. Boffen wij even.

Droomwoning realiseren

Wat is je naam, leeftijd en betrokkenheid bij Havephof?

Mijn naam is Miranda van den Berg, 42 jaar. Ik werk bij Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen, de aannemer van het project Havephof. Op dit moment ben ik actief betrokken bij de verkoop van de nog beschikbare appartementen.

Wanneer en hoe ben je bij hier beland?

Aanvankelijk was ik alleen kopersbegeleider, jullie contactpersoon. Maar sinds een half jaar ben ik ook actief in de verkoop van nog beschikbare appartementen. Zo probeer ik mijn ervaring in te zetten om de 70% te halen want pas dan kunnen we aan de slag. Niet alleen ik zie daar naar uit… Daarna word ik weer gewoon de kopersbegeleider. In die rol ben ik contactpersoon namens de aannemer en kan je met al je vragen bij mij terecht. Ook gaan we met elkaar in gesprek om het appartement goed door te lopen: wat zit erin, wat kan je verwachten bij de oplevering en wil je nog persoonlijke wensen laten doorvoeren tijdens de bouw? Ook na oplevering blijf ik in beeld als er onverhoopt een klacht is.

Wat kom je er halen en wat kom je er brengen?

Ik kom niets halen, ik lever de nodige kennis en gegevens zodat jullie als koper een weloverwogen keuze kunnen maken. Mijn doel is jullie zo te informeren dat je bij de oplevering precies weten waar je aan toe bent: de realisatie van je droomwoning.

Welke vijf woorden passen volgens jou precies bij dit project?

Betrokkenheid, nostalgie, origineel, compleet, samenzijn.

Wanneer kun je er beter niet aan meedoen en wanneer juist wel?

De kracht van dit project is de combinatie van zelfstandige woningen inclusief gemeenschappelijke voorzieningen, die deel je met elkaar zoals de logeerkamer, ontmoetingsruimte en tuin. Kortom, wil je zelfstandig wonen en waardeer je tegelijkertijd het samen-zijn en samen-doen, overweeg dan om in te stappen. Wanneer je nog veel waarde hecht aan een royale privé-tuin of een grote garage om in te klussen, dan is het nog geen tijd om een appartement in Havephof te kopen.

Zie je beren op de weg [zo ja, welke] of heb je er alle vertrouwen in [zo ja, wat is de sleutel tot succes]?

Ik ben positief ingesteld dus nee, ik zie geen beren. Bijna 70% van de woningen is verkocht, waarna we overgaan tot de sloop en opbouwwerkzaamheden. Ik vertrouw erop dat het gebouw deze zomer steeds meer vorm gaat krijgen en dat je zoetjesaan ziet hoe het wordt.

Wanneer is Havephof geslaagd en wat is daarvoor [nog] nodig?

Havephof is geslaagd als wij na de oplevering tevreden kopers treffen die hun droomwoning hebben verwezenlijkt én die gemeenschappelijke voorzieningen delen met elkaar.

Hoe ziet Havephof er over vijf of tien jaar uit?

Evenwichtig, stabiel, groen.

Aan wie geef je de vragen door?

Aan Annette en Wil.

Dit bericht delen op social media?
Dat kan via onderstaande buttons.

Pin It on Pinterest